Inför LFC – Eskilstuna

Träningsmatch i morgon lördag kl. 14.00 på Linköping Arena mot seriekollegan Eskilstuna United DFF.

Nedan ser ni chefstränare Andrées tankar inför matchen:

Nu går vi in i en ny fas med laget. Vi har skruvat lite på vårt spelsätt och kommer jobba fram fler organisationer i anfallsspel och försvarsspel. Både min och Malins filosofi är att vi vill vara ett lag motståndaren ska ha svårt att scouta och förutse, då måste våra spelare kunna hantera olika spelsätt och taktiska dispositioner.

Under mars kommer vi också lägga lite tid på att jämna ut truppen, fysiskt, framför allt de som varit sjuka eller skadade. Inför matchen mot Eskilstuna kan inte Synne och My delta pga skador, övriga är friska och redo för match.

Mina förhoppningar på matchen är att vi från start är beslutsamma i vårt agerande, både offensivt och defensivt, samt att vi testar oss själva i var vi står just nu. Det blir inte alltid perfekt men vi ska bestämma vad vi vill göra av matchen. Som jag skrivit innan har vi en lyx i Sverige att ha 3,5mån med förberedelser och det gäller att ta tillvara på denna tid så bra som möjligt. Träningsmatcherna ska ge lika många svar som nya frågor.

Hörs efter matchen

Andrée

Matchfakta

Träningsmatch
5 mars 12:00
Linköping Arena , Linköping
Inga matchhändelser.