Nya fysioterapeuter till LFC

Vi är mycket glada att presentera Johan Lidén och Mattias Karlén som nya fysioterapeuter till LFC.

Johan gör comeback i LFC och är utbildad fysioterapeut och arbetar på Linköping Health Care och är verksam i Motions- och idrottskadeenheten.
Johan kommer från Härnösand i Västernorrland och bott i Linköping sedan 2011. Johan har tidigare jobbat bland annat med idrottsklubbarna Djurgårdens IF dam, IFK Norrköping herr/dam, Sylvia IF, RP IF och ingick i medicinska teamet i Linköpings FC 2014-16 där han var med och bidrog till Svenska cupguld två år i rad och ett SM-guld.

– Det känns roligt att vara tillbaka i LFC och jag hoppas kunna bidra med min kunskap och mitt engagemang för att hjälpa laget på bästa sätt till framgång. Det är inspirerande att jobba med en grupp individer på elitnivå och försöka minimera risken för skador. Det är min primära uppgift tillsammans med övriga i medicinska teamet, ett team som är ett av det mest erfarna inom OBOS Damallsvenskan i Sverige! Jag ser fram emot att jobba för klubben och hoppas på ett bra 2021!

Mattias Karlén är utbildad fysioterapeut som även arbetar på Rörelse och Hälsa, Motions-och idrottsskadeenheten samt Linköpings Universitet.
Mattias Kommer från Floby i Västergötland och har bott i Linköping sedan 2012.

– Jag har ett stort fotbollsintresse och ser det som ett mycket spännande uppdrag att få arbeta med LFC och fotboll på elitnivå.
Vi i medicinska teamet kommer att göra allt i vår makt för att hålla spelarna skadefria så att vi kan nå våra sportsliga mål.

Vi hälsar Johan och Mattias hjärtligt välkomna till LFC!

Samtidigt vill vi tacka Stjärnkliniken och Frida Bylinder och Franck Lafuma för bra jobb och gott samarbete.

Fotnot: Bild på Johan och Mattias kommer inom kort