Svenska cupen mot Växjö DFF sänds live!

Vi kommer sända matchen i morgon lördag mot Växjö DFF i Svenska cupen från Linköping Arena live via ” Min Fotboll “. För att kunna köpa och se matchen behöver ni skapa ett konto på https://minfotboll.svenskfotboll.se
alternativt ladda hem ” Min Fotboll-appen “. Sök sen på Linköpings FC A-lag och välj matcher och sen vilken match det gäller och klicka på nedräkningen. För att köpa matchen så behöver du kunna betala med Swish, detta pga ” Min Fotboll ” har det som enda betalningsalternativ.
Pris: 99kr

Matchen kommer att filmas via en befintlig kamera som finns på Linköping Arena och sändningen kommer visas i samma kvalité som F17-matcherna som vi sände förra året.

Det kommer finnas kommentator under matchen och expertkommentator Charlotte Rohlin kommer att finnas med i studion och komma med kloka inlägg. Sändningen börjar kl. 13.50 med laguppställning etc.

Om du inte kan se matchen live på lördag, kan du ändå beställa matchen och se den i efterhand.

Var med i 50/50 lotteriet!

Köp digitala 50/50-lotter. Swisha på nummer: 1235871009 och skriv som meddelande: 50/50. Lotterna kostar 20kr/st och hälften går till en lycklig vinnare och resten går till LFC. Vi har försäljningen öppen fram till midnatt i morgon och kommer presentera vinnande numret på vår hemsida på lördag.

Stötta oss lite extra – köp godsaker från vår virtuella kiosk!

Nu när vi inte har möjlighet att ta emot publik finns möjlighet att stötta oss hemifrån soffan. Så köper du ditt virtuella snacks:

Matchbiljett 50 kr
Popcorn och öl 100 kr
Korv och läsk 50 kr
Kaffe och bulle 40 kr
Godis eller chips 25 kr

Mera mål! Swisha 100kr eller mer för varje mål vi gör!

Betalning till vår kiosk sker via Swish till 123 388 2230.