Tankar inför Svenska Cupen

I morgon lördag möter vi Elitettanlaget Lidköpings FK på bortaplan där vi bland annat får möta vår förra målvakt Matilda Haglund.

Nedan har ni assisterande Tränare Malin Levenstads tankar inför matchen:

Äntligen tävlingsmatch, äntligen svenska cupen! Det är något visst i känslan av att lämna träningsmatcherna bakom sig och kliva in i tävlingssäsong på riktigt.

Vi har ännu en bra vecka avklarad med gänget! Vi har tränat på bra, jobbat vidare med det taktiska och satt en del saker på plats som vi kände vi behövde jobba lite mer med efter förra veckans match! Vi är fortfarande inne i en tuff period med laget sett ur det fysiska perspektivet men tjejerna jobbar på hårt och gör det väldigt bra! Ambitionsnivån i att kunna spela en fotboll med högt tempo genom 90 min vecka ut och vecka in kräver sina löpmeter och bra återhämtning, så där håller vi fortfarande på att förbereda oss på bästa sätt inför en lång säsong.

Alla är tillgängliga för spel i morgon förutom Synne, Wilma och Chinaza.

Idag har vi kört sista träningen innan matchen i morgon. Det enda man kan va säker på med ”dagen-innan-match-träning” är att det sker en tävling.. att det alltid är orättvist dömt.. och att någon lämnar träningen sur och att domaren (jag) videogranskas .. så även idag! Så med det sagt tror jag vi skruvat upp känslorna och energin ordentligt- och är mer än redo för match imorgon! 🙂

Fotnot: Tyvärr så visas inte matchen av någon media i morgon men om tekniken tillåter så kommer vi att twittra speciella händelser i matchen.