Foto: Pelle Börjesson

Tränarens tankar inför gruppfinalen i Svenska Cupen!

Match borta mot BK Häcken i Svenska cupen, sista gruppspelsmatchen. Både vi och Häcken har vunnit alla sina gruppspelsmatcher och nu möter vi Häcken i en helt avgörande match om vilket lag som ska ta sig vidare till semifinal i Svenska cupen. Förutsättningarna är följande: Vinner vi går vi vidare, vid förlust eller oavgjort går Häcken vidare på bättre målskillnad.

Såhär tänker assisterande tränare Malin Levenstad inför matchen:

Det finns två saker som motiverar lite extra inför morgondags match mot Häcken.. ett är givetvis att det är en måstematch och vi har satt oss i en position där vi har allt i egna händer tack vare bra prestationer i de två föregående matcherna.. det andra som är en motivationsfaktor är revanschlusta! Förlusten i första matchen för året var mot just Häcken och det triggar igång lite extra känslor inför imorgon. Vi har tagit enorma kliv sedan dess i hur vi ser ut och samverkar på planen och det ska därför bli väldigt kul att möta samma lag igen!

Veckan har i övrigt varit bra, hög fart och bra kvalitet på träningarna, har dessutom hunnit med en påskmiddag (givetvis där alla restriktioner uppfylldes) tillsammans, där vi även hann göra klart sista delarna av målsättningarna för året.. och vi kan konstatera att vi har ett spännande år framför oss!

Skadeläget är oförändrat. Alla är tillgängliga för spel i morgon förutom Chinaza, Wilma och Synne som tyvärr är skadade.

Matchen visas på cmore och Sportkanalen imorgon, så det är bara att krypa upp i soffan strax innan 14 och stötta från hemmaplan! Nu kör vi!

Matchfakta

Svenska Cupen
26 mars 12:00
Bravida Arena, Göteborg
Inga matchhändelser.