Foto: Mia Eriksson

Oavgjort mot Kristianstads DFF

Dagens match på Linköping Arena slutar 1-1 (1-0) och vi får med oss en poäng.

Målgörare i Linköping FC:

38´Frida Leonhardsen Maanum 1-0

Nedan kan ni läsa chefstränare Andrée Jeglertz tankar efter matchen…

 

När vi träffades dagen efter match var det fortfarande en känsla av besvikelse efter poängförlusten mot Kristianstads DFF. Prestationen vi gjorde och chanserna vi skapade ska leda till 3p och sett över tid kommer det också att göra det. Vi har under matchen 9 avslut på mål mot deras 5 och då är inte övriga målchanser inräknade som hamnade på 14-6. Framförallt är första halvlek och sista 20 min bra. Då spelar vi ett kontrollerande försvarsspel och varierade anfallsspel.
Det var synd att ett felaktigt domslut blev matchavgörande men vi borde kunnat vinna ändå. Vi har under de inledande 5 omg i serien visat vilket bra lag vi är och att vi kan matcha alla lag, på olika sätt.

Nästa match kommer redan på söndag när Vittsjö på besök. Kommer vi upp i samma statisk och prestation finns bra förutsättningar för 3p.
Ett stort tack till våra fans i Lejonflocken. Er närvaro var fantastisk och vi längtar tills vi fyller läktarna igen.

Med vänlig hälsning,
Andrée

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
17 maj 16:30
Linköping Arena, Linköping
1-1
Inga matchhändelser.