Köp 50/50-lotter – en fjärdedel till Stadsmissionen

Vi vill göra mer för fler. Därför har vi bestämt oss för att hälften av LFCs intäkter i kommande 50/50-lotteri (den 28 juni) kommer gå till Stadsmissionen i Linköping och deras kampanj ”Dolda verkligheter i vår stad”.

Hälften av omsättningen går fortfarande till en lycklig vinnare bland lottköparna, den andra hälften delas alltså lika mellan oss och Stadsmissionen.

Kampanjen ”Dolda verkligheter i vår stad” uppmärksammar att många av oss lever i samma stad men i helt olika verkligheter, och ska hjälpa de många människor som lever i fattigdom, våldsutsatthet eller hemlöshet. Hjälps vi åt kan vi ge familjer mat på bordet, människor tak över huvudet och barn en sommar värd att minnas. Läs mer om kampanjen: https://linkopingsstadsmission.se/ge-stod/kampanj/

 

Så köper du din lott

Varje lott kostar 20 kronor och kan antingen köpas digitalt t.o.m. dagen innan matchdag eller fysiskt på arenan.

  • Digitala 50/50-lotter*: Lotterna säljs digitalt fram till midnatt söndag 27/6. Du köper lotter genom att swisha till nummer: 123 587 10 09. OBS! Skriv “50/50 digitalt” under meddelande. Du får lotten/lotterna i form av en bild på SMS senast på matchdagen.
  • Fysiska 50/50-lotter*: Lotterna säljs fysiskt av våra lottförsäljare på arenan på matchdagen.

Vinnaren presenteras under andra halvlek och på vår hemsida efter matchen (du behöver inte vara på matchen för att kunna vinna). Är du den lyckliga vinnaren, kontakta kansliet på nummer: 070-229 85 43. Vinsten sätts sedan in på vinnarens bankkonto.

 

*Du behöver vara minst 18 år för att vara med i lotteriet och kunna få ut vinsten. Därför kräver vi att vinnaren kan identifiera sig och visa både lott och legitimation