Förlust mot KIF Örebro DFF

Dagens match på Behrn Arena slutar  2-1 (0-0). LFCs mål stod Emma Lennartsson för i matchminut 64 då hon satte 1-1. I slutminuterna lyckades Örebro nicka in ett mål och tog därmed hem vinsten.

Nedan kan ni läsa chefstränare Andrée Jeglertz tankar efter matchen…

” Tråkigt slut på matchen, spelarna gjorde allt de kunde för att få till ett segermål och istället åker vi på ett snöpligt mål i baken. Satsar man inget vinner man inget- och det är inte fler oavgjorda matcher vi behöver för att nå vår målsättning.

Matchen mot Örebro påminner om matchen mot Piteå, där vi gör en bra halvlek och en mindre bra. Denna gången såg vi en tydligare desperation och beslutsamhet efter deras mål och den desperationen måste skapas redan från matchminut 1. Tyvärr är vi just nu lite för ojämna i våra prestationer där högsta nivån är bra men lägsta nivån lite för låg. Vi jobbar varje dag med relationer och tydlighet i vad vi vill göra på plan men det tar lite längre tid än vi vill att slussa in nya spelare och hitta varandras styrkor.

Spelare och ledare är oerhört målmedvetna och vi har något bra på gång tillsammans, vi viker inte av från kursen! Vissa justeringar gör vi men vi vet var vi ska och fokus ligger på att redan på söndag ta nästa kliv i prestation och resultat. Ser redan framemot detta! ”

Med vänlig hälsning,
Andrée

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
29 augusti 18:00
Behrn Arena, Örebro
2-1
Inga matchhändelser.