Oavgjort mot Piteå IF DFF

Första damallsvenska matchen efter sommaruppehållet slutar oavgjort. LFC tar ledningen i 28e minuten när Cornelia Kapocs sätter den. I halvlek står det fortfarande 0-1. I matchminut 51 gör Piteå mål och matchen slutar sedan 1-1.

Nedan kan ni läsa Assisterande Tränare Malin Levenstads tankar efter matchen.

” Oavgjort mot Piteå var absolut inte det resultatet vi hade hoppats på.
Vi har en känsla att vi i första halvlek är det bättre laget där vi också skapar en del bra chanser. Vi satte delar i vårt höga presspel, som vi lagt mycket tid på, på plats. Vi lyckades komma in i sista tredjedelen mot en kompakt Piteå. Dock saknar vi lite i avgörande moment offensivt och det kommer vi jobba vidare på under hösten för att bli skarpare i. I andra halvlek tar Piteå över något och vi får nog va ärliga och säga att det är ett rättvist resultat sett över hela matchen.
Bara att ladda om, det är många poäng att spela om och vi blickar framåt mot matchen mot Örebro härnäst.

Vi behöver er, fortsätt sprida energi till oss så fixar vi detta tillsammans! ”

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
21 augusti 13:30
LF Arena, Piteå
1-1
Inga matchhändelser.