Vi söker projektledare på deltid till LFC:s nya spelar- och ledarutbildningsprojekt

Under våren har LFC tillsammans med lokala föreningar och förbunden RF/SISU och ÖFF fört diskussioner om hur vi tillsammans kan utveckla flickfotbollen i Östergötland i allmänhet, och Linköping i synnerhet. Detta har mynnat ut i ett projekt som startar hösten 2021. Projektet kommer drivas av LFC och primärt finansieras av RF/SISU och ÖFF.

Under två år kommer LFC utbilda och stötta åtta föreningar i deras spelar- och ledarutbildning för att ge alla tjejer i föreningarna en bra fotbollsutbildning. De med störst ambition får också möjlighet till extra stimulans. Fokus ligger på spelare i åldrar 12-15 år samt ledare för dessa lag. Nu söker vi en projektledare som kan driva och koordinera detta projekt.

Om tjänsten

Projektledaren ska säkerställa den utbildningsplan som ska implementeras i föreningarna, samt planera och organisera instruktörernas besök och kontakt med föreningarna. Projektledaren kommer jobba nära utsedda ungdomsansvariga/ledarcoacher för att anpassa utbildningen utifrån respektive förenings ambitioner och mål, samt bidra med kompetens utifrån vad som krävs för framtidens fotboll och spelare.

Om dig

För att lyckas med uppdraget behöver du ha erfarenhet av och förmåga att driva och leda projekt och dess deltagare. Du kommer samarbeta med LFCs ledare vilket kräver att du gillar att jobba i team och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att du är:

  • Självgående och initiativrik
  • Fotbollsintresserad
  • Pedagogisk

Det är ett plus om du har erfarenhet och kunskap om fotbollen och/eller föreningslivet i Linköping och Östergötland. Det är också en fördel om du har erfarenhet av att skriva bidragsansökningar och rapporter.

 

Tjänsten är arvoderad till ca 6-8h/v.
Tiderna i projektet varierar och tjänsten kräver därför att man till viss del har möjlighet att arbeta kvällar och helger.

 

Tycker du detta verkar intressant så maila till andree.jeglertz@linkopingfc.com

Vi ser fram emot din ansökan!