Oavgjort mot Eskilstuna

Många bra chanser, men tyvärr gick bollen inte i mål idag. Matchen mot Eskilstuna United DFF slutar 0-0.

 

Foto: Mia Eriksson

Nedan kan du läsa assisterande tränare Malin Levenstads tankar efter matchen…

Oavgjort mot Eskilstuna kändes faktiskt som en förlust utifrån hur matchen såg ut!

Över 90 min tycker jag att vi är det bättre laget. Vi skapade fina målchanser, pressar dem högt och tvingar dem till felbeslut och misstag gång på gång men trots det en oavgjord match vilket förstås är surt.
Där finns en hel del positiva grejer vi tar med oss förstås och några av dem är attityden, inställningen och det modet vi tog oss an matchen med, det ska vi fortsätta göra resterande matcher i höst. Vi börjar redan ikväll med att visa mer av den attityden när vi åker ner till Huskvarna för match i svenska cupen mot Husqvarna FF! Förstås en viktig match på många sätt då den bestämmer lite hur försäsongen ser ut, därav otroligt viktigt för oss med vinst ikväll!

Bara att köra på!

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
25 september 15:00
Linköping Arena, Linköping
0-0
Inga matchhändelser.