Tränarens tankar inför Djurgårdens IF FF

På söndag möter vi Djurgårdens IF FF i OBOS Damallsvenskan
Linköping Arena kl. 17.00. I våras slutade det med delad poäng 2-2 efter mål av Uchenna Kanu och Petra Johansson i en svängig match där LFC tog ledningen och sedan kvitterade DIF och tog därefter ledningen som LFC sedan kvitterade med en kvart kvar till 2-2.

Nedan kan ni läsa assisterande tränaren Malin Levenstads tankar inför matchen…

” Hemmamatch, äntligen! Det va verkligen längesen vi spelade på hemmaplan inför vår fantastiska publik men idag är det dags igen och vi ser fram emot att skapa extra energi och kraft tillsammans med er. Vi möter ett djurgården som har bytt tränare här nu inför förra matchen där matchen sen slutade med vinst mot Växjö. Djurgården är ett individuellt skickligt lag med många individer som håller hög kvalitet framförallt offensivt. Det kommer bli en spännande match, vi kommer från en tung förlust i slutminuterna förra helgen, därefter har vi grävt ner oss, tjurat ihop och förstås lyft oss igen och gjort en bra träningsvecka, vi känner oss redo för match!
Otroligt glädjande är att Wilma igår spelade sin första match igår på väldigt lång tid efter stora skadeproblem (i vår samarbetsförening kenty), kul att ha dig tillbaka och väl kämpat genom all rehab! ”

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
4 september 15:00
Linköping Arena, Linköping
Inga matchhändelser.