Lördagsmatcherna för F19 och F17

Igår spelade LFC/BK Kenty F17 sin sista match för säsongen och IFK Aspudden-Tellus stod för motståndet. Matchen slutade 5-2 till Aspudden och målgörare i LFC var Alva Sjöberg Bohlin och Hanna Lundh. Vi slutar på en andraplacering i fortsättningsserien, vilket tyvärr inte räcker för att vi ska ta oss vidare till kvartsfinalen i SM-slutspelet.

Tack för en bra säsong – mycket bra jobbat!

Igår spelade även LFC F19 och mötte Eskilstuna United DFF på hemmaplan. Matchen slutade 2-2 och målen gjordes av Olivia Ladenberg och Alice Jansson. Nu är det två matcher kvar på säsongen för F19, nästa mot Lidköping på onsdag 27/10. Säsongen avslutas sedan hemma mot BK Häcken på söndag. Tyvärr kommer vi inte kunna nå semifinal den här säsongen, men ger järnet för dubbla vinster nästa vecka. Vi ses väl?