Malin Levenstad lämnar LFC

Malin Levenstad lämnar Linköping FC

Malin Levenstad kom in som assisterande tränare och fystränare till Linköping FC inför säsongen 2021. Nu väljer hon att inte använda sitt optionsår, och lämnar efter året. Malin har gjort stort avtryck både som person och ledare, och kommer vara saknad i klubben.

Inför årets säsong kom Malin Levenstad till Linköping FC efter många år i FC Rosengård. Malin har under året varit en mycket duktig, omtyckt och kompetent ledare, och har också bidragit till att såväl A-lagsspelare som akademispelare har god fysik. Det är med blandade känslor som hon nu väljer att inte ta ut sin option och lämna Linköping FC.

– Tack för året som varit! Det har varit fantastiskt kul och lärorikt, och jag kommer verkligen sakna personerna här. Jag har tagit beslutet att inte fortsätta nästa år vilket känns tråkigt, men samtidigt rätt för mig just nu,
säger Malin Levenstad.

– Malin kommer vara saknad här i LFC, både på ett personligt plan och som ledare. Det är fortfarande ett par matcher kvar, men vi hade önskat att ha henne kvar även nästa år, Vi önskar henne lycka till på kommande äventyr!
säger Frida Andersson, klubbdirektör i Linköping FC.

Stort tack för tiden hittills i LFC Malin – nu kör vi så det ryker sista matcherna!