Foto: Mia Eriksson

My Cato lämnar Linköping FC

19-åriga mittfältaren My Cato kom till Linköping FC inför säsongen 2021. Under året har hon haft otur med en hjärnskakning och missat flera matcher. Efter ett år som inte blev som planerat lämnar nu My LFC.   

– Det har varit ett år som inte riktigt blev som jag tänkt mig med skadan. Men jag vill rikta ett stort tack till klubben, lejonflocken, supportrarna och speciellt ett stort tack till alla spelare och Loben som alltid funnits där och stöttat mig. Kommer sakna er massor. Tack så mycket!, säger My Cato.

My kom till LFC 2021 efter att ha spelat en säsong i Kvarnsvedens IK och dessförinnan i IFK Norrköping mellan åren 2016-2019. 2019 debuterade hon också i F19-landslaget. My är en talangfull, ung spelare som tyvärr inte kunnat visa sin fulla potential under året då hon drog på sig en hjärnskakning. Nu har LFC och My kommit överens om att My går vidare i karriären på annat håll.

– Året har inte blivit varken som My eller vi hoppats på, men det har varit roligt och intressant att jobba med henne under året och hon har bidragit både med sitt fotbollskunnande och personlighet till truppen. Vi önskar henne all lycka i framtiden, säger Andrée Jeglertz.

Tack för dina insatser i LFC!