Foto: Mia Eriksson

Olga Ahtinen förlänger med Linköping FC

Vi fortsätter lagbygget inför 2022 och finska landslagsspelaren Olga Ahtinen har nu skrivit på för ytterligare två år. Olga är en stabil och skicklig mittfältare som också har visat på goda ledaregenskaper som kapten under året.

– Det är mycket glädjande att Olga väljer att förlänga sitt avtal med oss. Hon har under året visat vilka fina egenskaper hon har som spelare men också som lagkapten och ledare, både på och vid sidan om plan. Olga blir en viktig pusselbit i vårt lagbygge och förlängningen av avtalet är ett bevis på att hon tror på föreningens satsning och målsättning, säger chefstränare Andrée Jeglertz.

Olga Ahtinen, född 1997, kom till Linköping FC inför säsongen 2020. Olga har varit en viktig och trygg spelare som skapat stabilitet på mittfältet. Sedan 2017 har spelat för det finska A-landslaget. Nu är hon glad över att ha förlängt med Linköping FC och ser fram emot kommande säsong.

– Jag är glad att fortsätta min resa tillsammans med LFC. Jag trivs bra i laget och vill hjälpa till att nå de mål vi har framåt. Ser fram emot 2022!, avslutar Olga Ahtinen.

Härligt att ha dig med även kommande år Olga!