TACK CHINAZA UCHENDU!

Tack Chinaza Uchendu för dina insatser i Linköping FC

I veckan blev det klart med Nellie Karlsson och Stina Lennartsson som värvades in från Växjö DFF, samtidigt lämnar Chinaza Uchendu klubben efter att hennes kontrakt löper ut.

Jag vill tacka klubben, tränare, spelare, supportrar och partners för att ha gjort min tid i LFC minnesvärd, jag uppskattar verkligen tiden som jag haft i klubben och önskar alla det bästa, Tack för allt!, säger Chinaza Uchendu.

LFC och Chinaza Uchendu har kommit överens om att inte förlänga avtalet till nästa år. Chinaza kom till LFC under sommaren säsongen 2020. Tyvärr skadade hon sig allvarligt i sitt första framträdande i LFC borta mot Vittsjö GIK efter endast några minuter på planen.

Chinaza är en duktig fotbollsspelare men tyvärr fick hon inte möjlighet att visa sin fulla potential i klubben då hennes skada har satt stopp för det. Chinaza har i stället fått fokusera på att rehabilitera sig hela året. Trots det har hon varit en riktig lagspelare och pushat hennes lagkamrater på träningar från sidan av planen och vi kommer sakna hennes helt unika applåder som hörs över hela Linköping under våra hemmamatcher på Linköping Arena, säger klubbdirektör Frida Andersson.

Vi tackar Chinaza för hennes tid i klubben och önskar henne all lycka i framtiden!