Tack Ronja Aronsson!

Tack Ronja Aronsson för dina insatser i Linköping FC

Stora delar av truppen är färdig inför kommande säsong. Flera spelare förlänger med Linköping FC, nya spelare är på väg in, samtidigt som några lämnar. Nu är det klart att Ronja Aronsson lämnar klubben efter att hennes kontrakt nu löper ut.

Det har varit två fantastiska år och jag vill verkligen tacka Lejonflocken, supportrarna, sponsorer och klubben för det. Men störst tack till spelarna och Loben som jag kommer sakna så enormt! TACK!!!, säger Ronja Aronsson.

LFC och Ronja Aronsson har kommit överens om att inte förlänga avtalet till nästa år. Ronja Kom till LFC inför säsongen 2020. Hon lämnar LFC efter att ha spelat 39 tävlingsmatcher i LFC-tröjan

– Ronja Aronsson är en skicklig teknisk spelare som trots sin ringa ålder tillhör skaran rutinerade OBOS Damallsvenska spelare, då hon spelade sin första match i serien för Piteå IF FF som 13-åring. Ronja är och har varit en fantastiskt fin lagkamrat och kommer bli saknad i omklädningsrummet, säger Klubbdirektör Frida Andersson.

Vi tackar Ronja för hennes tid i klubben och önskar henne all lycka i framtiden!