Tack Frida Andersson för din tid i LFC

Innan julstöket drar igång på riktigt har vi information som vi vill dela med oss av – klubbdirektör Frida Andersson kommer lämna LFC nu i årsskiftet.

“Dags att dra vidare mot nya utmaningar. Vill tacka alla spelare, ledare och övriga medarbetare i LFC samt samarbetspartners för tiden och önska lycka till i framtiden. Vill speciellt skänka ett stort tack till våra underbara fans och alla volontärer som har ett enormt stort LFC-hjärta och hjälper föreningen med både det ena och det andra”, säger Frida.

Vi tackar Frida för hennes insatser i LFC och önskar henne lycka till framåt!

Styrelsen har påbörjat en organisationsöversyn för att skapa en långsiktig och hållbar organisation framåt. Vi kommer påbörja rekrytering av ny medarbetare först när vi har kommit längre i den processen. Under en övergångsperiod kommer ordförande Paul Lindvall hantera övergripande frågor som tidigare legat på klubbdirektören.