Målfest för Akademilagen i helgen

I lördags spelade LFC/BK Kenty F17  borta mot  Ingarö och matchen slutade med hela 15-0. Målskyttarna var Hanna Lundh x 4, Johanna Persson x 3, Astrid Bergh x 3, Ronja Osman Ingberg x 2, Tova larsson x 1, Ines Laine x 1, Elin Widlund x 1

F19 spelade en svängig match mot FC Rosengård som ledde med 3-2 efter en stark första halvlek. I andra så tar vi över spelet stundtals och det får vi också betalt för och vänder till 5-4, men med mindre än fem minuter kvar kunde Rosengård kvittera och matchen slutar hela 5-5

Målskyttar var Leona Özdemir x 4 och Naomi Guander x 1

Sammanfattningsvis gör vi en mycket stark match mot ett bra motstånd 💪

Vi laddar nu med en bra träningsvecka inför kommande matcher för F19 mot BK Häcken FF 1 Maj och F17 Dalhem 8 Maj

……

Även Kenty spelade igår. Vinst med hela 8-3 mot Vimmerby.
Målskyttar: Sarah Falkevall 3, Ella Björkman 2, Emma Aldén 2 samt Fannie Stenström 1.

Kenty har poängmässigt startat division 2 på bästa möjliga sätt med tre raka segrar och trots ett på förhand tufft småländskt motstånd kunde laget redan efter åtta minuters spel ta ledningen genom Ella Björkman, som visade kyla när hon chippade in 1– 0. Sedan rullade det bara på och när den första halvleken var över hade hemmalaget spelat till sig en 5– 2-ledning.

Kenty lyckades flera gånger ta sig fram på kanterna där man också skapade majoriteten av sina farliga chanser och ständigt var ett hot.