Förlust i Göteborg för F19

I helgen gav sig F19 av till Göteborg för att möte BK Häcken  i Svenska spel F19 Södra.

Den första halvleken var spelmässigt jämn där båda lagen hade svårt att skapa några heta målchanser. Häcken kunde dock ta ledningen efter 10 minuters spel genom planens bästa spelare Dilja Zomers som till vardags spelar i Häckens A-lag. I den andra halvleken höjde sig båda lagen spelmässigt och våra tjejer vaskade fram flera bra lägen att kvittera, men mitt i vår jakt på så lyckades Häcken göra både 2-0 och 3-0.

Vi gör överlag en bra match, men idag lyckas vi tyvärr inte sätta våra chanser.

På Söndag 8/5 kl.15.00 möter LFC F19, Bromölla på Linköpings Arena. Hoppas vi ses då!

….

Även Kenty spelade i helgen. En relativt bra första halvlek med många bra målchanser. Efter drygt 30 minuter kunde Kenty ta ledningen med 1-0 genom Sarah Falkevall. Ledning i halvtid med 1-0 alltså. I andra halvlek kom Lindö ut med ny energi och halvleken var helt jämn. När 6 minuter återstod av matchen kvitterad Lindö. Även om spelet inte stämde till 100% lyckades Kenty lyfta sig i slutet och få in ett segermål genom Alice Jansson. Det var verkligen prov på god moral och styrka att kunna återta ledningen när kvitteringen kom med så kort tid kvar av matchen.