LFC Akademi: Seger och uddamålsförlust helgens resultat

Denna helg var våra F17  på Gotland för match mot Dalhem IF, matchen inleddes bra med 2-0 ledining redan efter 2 spelade minuter, efter den starka inledningen så rullade det på. Det blev tillslut en stabil seger med 11-1, dock kom vi inte riktigt upp i den nivån som vi vill ligga på och hade vissa problem med naturgräset som vi gick på för första gången i år

Målen gjordes av Vilma Rofors 3, Johanna Persson 4, Astrid Berg 2, Ida Myrinder 2. Överlag är vi väldigt nöjda med helgen, härlig laganda, bra boende. Vi tackar även Kenty F-junior för lånet av 3 spelare som samtliga gjorde bra insatser.

Våra F19 spelade även match i söndags hemma mot Ifö Bromölla på Linköpings Arena och tog ledningen med 2-1 efter första halvlek men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 4-5, för Linköping.

Vårat unga lag kämpar och gör det stundtals bra och leder i halvtid med 2-1 men idag orkade vi inte riktigt och på slutet var Bromöllas rutinerade spelare för skickliga. Vill idag passa på att lyfta våra yngsta startspelare som idag också blev våra målskyttar: Mira Fjellström x3 och Hanna Lundh x1

…..

Kenty fortsätter att imponera och vann igår söndag med 3-0 mot BK Tinnis.  Målskyttar Sarah Falkevall x 2 och Emma Bülow

Kenty var numret större den här matchen och hade full koll på vad som hände på planen.  Det var en trygg insats.