Ny match – Nya möjligheter!

Vi var ganska nöjda med matchen mot Örebro i måndags. Framförallt vårt försvarsspel och varierande sätt att skapa målchanser var bra men lite tydligare och beslutsammare sista tredje delen hade vi kunnat gjort något mål till. Vid några tillfällen i andra halvlek blev lite för utspridda i vårt försvarsspel och tappade balansen i anfallsspelet och de skapade några farliga omställningar. Dock tycker jag som helhet att det är en bra prestation av oss och skönt att vi till slut kunde göra 1-0 i matchminut 80. Imponerad av att vi aldrig tappade tålamodet och var konsekventa i vårt spelsätt hela matchen.

Till matchen mot Häcken krävs det ytterligare en nivå i allt vi gjorde mot Örebro. Lite snabbare och beslutsammare med bollen, lite tuffare i dueller samt noggrannare med detaljer i och runt de båda straffområdena ger oss bra förutsättningar till en bra prestation och 3 poäng. Vi tror på det vi gör och är relativt nöjda med starten på serien men är samtidigt fullt medvetna om att Häcken är ett väldigt bra lag och att det blir den hittills svåraste motståndaren i serien.

På dagens träning var alla spelare tillgängliga och det bådar gott för matchen och framtiden. Vi går in i en period med 3 matcher på 11 dagar och varje spelare i truppen kommer behövas. Imorgon sätter vi oss på bussen med bra självförtroende i bagaget samt mod och kvalitet att visa det i alla matcher!