Inför Rosengård – Andrée har ordet

Innan matchen mot BP pratade vi bl a om tålamod och hålla oss till matchplanen, oavsett om vad som händer. Matchbilden blev som väntad då de låg ganska lågt och stängde ytor och budskapet innan blev extra viktigt för vår avslutning på matchen. Det tog 55 min innan vi gjorde första målen och det blev förlösande. Extra kul att spelarna som kom in fortsatte driva tempot och initiativet, visar på den bredd vi har i truppen.

Nu väntar en intressant match mot Rosengård. I vårens match förlorade vi med 3-4 och var inte nöjda med vår prestation. De var bra men vi fick inte ut det taktiska och mentala som krävs för att vinna dessa matcher. Saker som normalt finns i oss och vi ska ta fram imorgon.

Träningsveckan har varit bra och alla spelare är tillgängliga. Vi vet vad vi behöver lyckas med för att vinna samt vilka utmaningar vi kan ställas inför. Men förberedelser är en sak, spela matchen en annan. Att ta beslut, vara modig och ha en stark tro på sig själv och laget är viktigast.

Hoppas ni har möjlighet att komma till matchen och stötta oss live, om inte ser ni den förhoppningvis på tv!

Med vänlig hälsning,

Andrée

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
27 augusti 13:00
Malmö IP, Malmö
Inga matchhändelser.