Inför Vittsjö

Det var en bra match mot Smedby, vi borde kanske gjort några fler mål för att man vi ska vara riktigt nöjda. Deras målvakt gjorde flera bra räddningar och alla spelare i Smedby visade upp en stor kampmoral och gjorde det svårt för oss i sista tredjedelen. Bra för oss att vi kunde rotera på en del spelare, vissa fick vila och andra som belastats mindre fick en 90min match. Viktigt att vinna matchen och ta oss till gruppspelet nästa vår.

Nu väntar en svår bortamatch mot Vittsjö. De är ett väldigt välorganiserat lag med två snabba och duktiga forwards. Tycker att Vittsjö utvecklat sitt spel under året och har mer variation i sitt spelsätt än tidigare år. Det är en mindre arena med en känsla att publiken sitter inne på plan vilket skapar en bra atmosfär runt matchen med entusiastiska åskådare.

Vi har under de senaste dagarna tränat på gräs för att vänja oss vid underlaget. Truppen mår bra och alla är tillgängliga. Fokus ligger på att kunna kontrollera och förhindra deras djupledsspel samt driva matchen genom varierat anfallsspel där vi hotar både i djupled, kanter och centralt, vilket har varit vår styrka under året. Det blir alltid mer dueller på gräs och det måste vi också hantera.

Hoppas ni följer oss på plats eller framför TVn.

Med vänlig hälsning,

Andrée

Matchfakta

OBOS Damallsvenskan
18 september 17:00
Vittsjö IP A-plan, Hässleholm
Inga matchhändelser.