Välkommen Erik – ny säljare i LFC!

Born and raised i Linköping, en gedigen säljbakgrund och ett stort fotbollsintresse. Nu kliver Erik Nordqvist, 28 år, på som säljare i LFC. Vi passade på att göra en intervju med honom.

Varför sökte du tjänsten?
Jag sprang över annonsen och tyckte det lät väldigt roligt och spännande. Sedan har det nog alltid funnits en dröm om att på något sätt få komma in i fotbollsvärlden.

Var kommer du från senast?
I över sex år har jag arbetat i olika roller inom försäljning mot dagligvaruhandeln. Först för funktionsdrycken Celsius i nästan sex år och nu senast kommer jag från vattenföretaget Aqua Nobel.

Varför vill du jobba med fotboll? 
Jag spelade fotboll i Mantorp FF under min uppväxt och sedan dess har det varit en dröm att få tillhöra och jobba med något inom fotboll. Det känns otroligt roligt att få möjligheten att faktiskt få göra det nu.

Vad har du för relation till damfotboll och LFC?
Jag har följt damerna under mästerskapen. Sedan har jag haft koll på hur det går för LFC under åren. Jag och morfar var på många LFC-matcher runt 2009 när LFC och Umeå möttes mycket och tävlade mot varandra i den allsvenska toppen och i svenska cupen.

Vad har du för ambitioner med säljet? 
Mina ambitioner är att genom säljet kunna bidra till att föreningen får de bästa förutsättningarna för att kunna fortsätta prestera och utvecklas. Jag vill att LFC ska vara en klubb som är med och driver den svenska fotbollen framåt. Jag har en stor förhoppning om att vi tillsammans i LFC ska lyckas skapa en ”bubbla” som spelare, ledare, medarbetare och andra runt om vill tillhöra, som företag vill vara en del av och stolt synas tillsammans med, och som hela Östergötland vill stötta och heja fram!

Vad gillar du att göra, när du inte säljer?
Jag har ett stort idrottsintresse överlag. Jag tycker även om lyssna på musik och gå på konsert och festivaler. Sedan uppskattar jag såklart att träffa och umgås med familj och vänner!

 

Varmt välkommen till klubben!