Foto: Filip Oskarsson

Över 500 ungdomar till LFC Night på onsdag

På onsdag är det dags för LFC Night igen – kvällen då över 500 ungdomar med ledare samlas på Linköping Arena för att träna med och inspireras av spelare och ledare i Linköping FC.

På onsdag 19 oktober blir det full fart på Linköping Arena. I två omgångar samlas unga tjejer mellan 8-19 år för att träna med akademi- och A-lagsspelare i Linköping FC. Parallellt får ledarna en genomgång med chefstränare Andrée Jeglertz och assisterande tränare Pierre Walfridsson.

– Det här är en fantastisk kväll. Att få se så många ungdomar på en och samma gång möta och inspireras av sina förebilder är underbart. Och att få möta ledarna i Östergötland på det här sättet är jättevärdefullt, säger Andrée Jeglertz. I år har vi dessutom öppnat upp för att även de ledare och spelare som inte har ett lag att komma hit med kan anmäla sig själva för fler ska få möjlighet att delta och uppleva detta.

LFC Night anordnas en gång på våren och en gång på hösten och är en viktig aktivitet i Linköping FCs fadderverksamhet.

– Jag har varit med sedan första LFC Night 2014, och det är lika kul varje gång. Det är en riktig energiboost för alla, säger Emma Lennartsson, projektledare för Fadderakademin.

Läs mer här: https://www.linkopingfc.com/lfc-och-samhallet/lfc-night/