Foto: Mia Eriksson/S.Gilén

Tack Heidi Ellingsen och Emma Aldén som går vidare mot nya utmaningar

Vår norska mittfältare Heidi Ellingsen kom till Linköping FC inför säsongen 2021 och har under tiden också spelat för det norska landslaget. Emma Aldén tränade med oss under våren och skrevs över till oss från vår samarbetsförening BK Kenty i somras. Nu lämnar båda. Stort tack för er tid i LFC!

– Heidi har varit hos oss i 2 år och bidragit mycket till lagets utveckling och resultat. Hennes professionalitet, arbetskapacitet och positiva attityd kommer vara saknad och vi önskar henne all lycka i sin nya miljö, säger chefstränare Andrée Jeglertz.

Heidi lämnar Linköping, men har samtidigt trivts väldigt bra här.

– Efter två år i Linköping är det nu dags för nya utmaningar. Jag vill tacka Lejonflocken, klubben, ledare och spelare för två väldigt fina år. Jag har haft det väldigt bra och har fått vänner för livet. Jag kommer följa LFC och önskar alla i klubben lycka till i framtiden, säger Heidi.

Emma Aldén är ett bra exempel på hur vi via samarbeten kan hitta spelare som redan finns i vår närhet, men nu är det dags för henne att gå vidare i karriären på annat sätt.

– Emma kom in under hösten och fick spela och träna i en ny roll. Hon hade en stor utveckling och kom väldigt bra in i gruppen med sin positiva attityd, men tyvärr blev det inte mycket speltid. Vi önskar henne lycka till i sin nästa miljö, säger Andrée Jeglertz.

Emma är glad över att hon fick möjligheten att spela i högsta ligan och Linköping.

– Jag är tacksam över min tid i LFC och kommer ta med mig väldigt mycket i framtiden. Tack alla fina lagkamrater och tränare för den här tiden, avslutar Emma.

Vi önskar dem båda stort lycka till i sina fortsatta karriärer och utmaningar!