Foto: BoTrygg

Dags för första matchen för året!

Efter tre veckor med träningar, tester, möten, relationsbyggande och mängder med information är det äntligen dags för match. Vi har hunnit så långt som vi planerat under januari och förhoppningsvis syns det även imorgon. Som tränare vill man alltid skynda framåt snabbt men när truppen till 30% består av nya personer måste man skynda långsamt. Det gäller att påminna, träna och introducera det som var framgångsrikt under förra året, vilket ibland kan kännas som ett steg bakåt, men som krävs för att sedan kunna ta två steg framåt.

Alla spelare förutom Olga är tillgängliga till matchen imorgon och kommer att matchas där vi försöker belasta truppen så jämnt som möjligt. Förväntningarna på alla träningsmatcher är att vi försöker hitta sätt att vinna, spela utifrån de principer vi dagligen tränar samt att alla nya spelare anpassar sig till vårt spelsätt och de ”gamla” anpassar sig till de nya spelarnas egenskaper.
Vi har även en del unga spelare från vårt F19-lag som tränar med oss regelbundet och som kommer delta i matchen. De sköter sig bra på träningarna, ska bli intressant att följa dem på matchen.
Hoppas ni är nyfikna på LFC 2023 och kommer till arenan imorgon 18.00!
Med vänlig hälsning,
Andrée