Foto: BoTrygg

Tack för allt Peter!

Efter nio år som marknadschef i LFC har Peter Green tagit beslutet att sluta här och ta sig an nya äventyr. Han har varit en mycket betydelsefull kollega och relationsbyggare under åren, för såväl samarbetspartners som medlemmar och funktionärer. Tack för allt du gjort för LFC!

Peter började i LFC 2014 och hade redan då ett stort hjärta för fotbollen och idrottsvärlden. Och det har nog inte undgått någon hur mycket Peter har älskat sitt jobb under dessa år.

– Jag har åkt till jobbet varje morgon med ett leende på läpparna. Jag har lärt känna otroligt många människor. Ingen nämnd, ingen glömd! Det har varit en ynnest att få jobba med något man älskar så mycket, säger Peter Green och fortsätter.

– Men att jobba med sin hobby är samtidigt väldigt speciellt. Sommarens och höstens sjukskrivning har gjort att jag hunnit tänka en del och känner att det är dags att arbeta med något annat och låta fotbollen vara just en hobby. Jag vill rikta ett stort tack till alla jag träffat och jobbat med under åren, och ser nu fram emot att kunna titta på fotbollen fullt ut när jag är på matcherna. Vi ses på läktaren!

Johan Ladenberg, tf ordförande, vill tacka Peter för allt han gjort för föreningen under dessa år.

– Peter har han varit en mycket omtyckt kollega dessa år och en viktig ”spelare” utanför planen. Han har alltid varit en stor ambassadör för föreningen och ett känt ansikte för såväl partners som engagerade i och runt LFC. Jag vill rikta ett stort tack, personligen och från föreningen, för alla goda insatser. Jag är glad att Peter mår bra nu och man ska göra det som känns rätt för en själv. Jag önskar dig all lycka framåt Peter, och ser fram emot att se dig som supporter under matcherna!

Återigen – stort tack och lycka till!