Årets första bortamatch

Vi spelar årets andra träningsmatch imorgon mot Örebro. Förra helgens vinst mot killar gav oss några bra svar och några nya frågor. Jag hoppas vi kan fortsätta bygga relationer som gör att tajming och beslutsfattande blir lite tydligare och snabbare. Vi kommer, precis som ifjol, ha en relativt liten trupp vilket medför att alla spelare måste lära sig spela med varandra samt för vissa olika roller. Det medför också att vi måste “skynda på” utvecklingen på våra unga akademispelare som kommer vara viktiga för oss i både träning och match. Vi har även ett bra samarbete med lokala pojklag där vi regelbundet lånar in killar i vår träning.

Veckan har varit lite lugnare eftersom fr o m lördag har vi 3 matcher på 8 dagar. Detta blir ett bra sätt att hantera tight spelschema som våren delvis ger oss samt ett bra tillfälle att ge alla mycket matchtid.

Vi åker med med samma trupp som deltog förra helgen förutom att Olga är tillbaka men Emma Östlund vilar.

Andrée Jeglertz

Matchfakta

Träningsmatch
3 februari 12:00
,
Inga matchhändelser.