Efter Örebro och inför Stångebro United

Det blev seger mot Örebro efter ett sent mål av Amanda Rantanen. Lite speciellt för henne när det var hennes senaste klubbtillhörighet. Vi hade ett ganska stort bollinnehav under hela matchen men lyckades inte skapa speciellt många riktigt klara målchanser trots ca 40 inspel i deras straffområde. Vårt presspel och återerövringsspel var väldigt bra medan beslut och kvalitet i sista tredjedelen måste bli bättre.
Nu väntar en ny match mot Stångebro United, ett år äldre killar än senaste matchen. Ett lag vi mötte två gånger under förra året och det ska bli intressant att se utvecklingen på dem och oss. Troligtvis många situationer där det krävs snabba beslut, stå upp i dueller samt hantera omställningar. Viktigt för oss blir bl a att vara noggranna i var vi eventuellt tappar boll samt vilka positioner vi har då.
Jag hoppas vi för varje match blir lite bättre och synkade. Bättre på olika saker beroende på motstånd, de utmaningar vi hade mot KIF Örebro tror jag inte vi får mot killarna utan det blir att jämföra med matchen för en och en halv vecka sedan.
Alla spelare är tillgängliga förutom Emma Östlund som vi hoppas kan spela på lördag mot Djurgården. Vi har även en provspelare på besök som kommer matchas. Det är en intensiv vecka med tre matcher på åtta dagar, vi ska se till att belasta truppen så jämnt vi kan.
/Andrée

Matchfakta

Träningsmatch
3 februari 12:00
Behrn Arena,
0-1
Inga matchhändelser.