Sista gruppspelsmatchen på ingång

På väg till sista gruppspelsmatchen mot Rosengård. Även om sannolikheten är liten att Kristianstad förlorar mot Alingsås kommer vi göra vårt yttersta för en bra prestation och seger, det är det enda vi kan påverka. 

Matcherna mot Rosengård är kul och intressanta att spela då vi får mäta oss med de som var bäst ifjol. Under förra årets matcher gjorde vi bra prestationer under stora delar men saknade effektiviteten i de få chanser som ofta skapas i dessa matcher samt behöver vi kunna kontrollera händelserna på plan under 90min, fast på olika sätt. Detta saknades även förra helgen då matchen blev för mycket fram och tillbaka efter 65min.
Jag tycker vi som lag blir bättre för varje träningsvecka som går, prestationerna på träningarna blir jämnare och relationer stärks. Vi lär oss av vinster och förluster vilket skapar utveckling och strävan efter perfektionism. Vilket man tyvärr nog aldrig kommer uppnå men det är inspirerande att jobba och vara delaktig i grupp som varje dag verkligen försöker!
Med vänlig hälsning,
Andrée

Matchfakta

Svenska Cupen
10 mars 11:00
,
Inga matchhändelser.