Vi söker bårbärare och publikvärdar

Vill du göra något kul på fritiden och bli en viktig del av Linköping FC?

Vi är beroende av våra fantastiska funktionärer och nu behöver vi bli ännu fler!

Just nu söker vi publikvärdar och bårbärare till våra hemmamatcher.

Publikvärd

Som entré- och publikvärd är du den första personen som publiken möter. Din roll är att vara välkomnande och visa publiken till rätta. Tänk på att hålla ett gott humör och hälsa alla välkomna. Entréerna öppnar i regel en timme för match. 

Bårbärare

Som Bårbärare är du den viktigaste personen vid sidan av planen. Din roll är att vara uppmärksam på när domaren påkallar uppmärksamhet i samband med att någon spelare skadas på planen. Tillsammans med dina bårbärarkollegor (du + 3 till) utgör ni ett viktigt stöd för matchen. Vid sidan av uppdraget som bårbärare hjälper du till att placera ut reklammattor vid målburarna och andra uppgifter runt planen.

Intresserad? Anmäl intresse här: https://www.svenskalag.se/linkopingsfc/formular/intresseanmalan-volontar-linkoping-fc/12089