LFC Akademi & Kenty: Helgens matcher

F19 – Kommer senast från ett lika resultat mot IFK Kalmar på Bilbörsen Arena. En match där LFC ägde majoriteten av matchbilden och hade dem farligaste målchanserna utan att kunna förvalta till dem till mål. När vi reser ner mot Skåne på Lördag för att ta oss an sjundeplacerade Kristianstads DFF är det just det vi behöver förbättra för att ta med oss alla poäng hem till Linköping. Avspark 27 maj klockan 14:00, Kristianstads Arenaområde.

F17 – Efter förlust senast hemma mot Boo FF siktar vi på att studsa tillbaka. Återigen en match, likt F19, där vi äger större delar av matchen men vi lyckas inte bryta ner Boo FFs stabila försvarsspel samtidigt som motståndarna är effektiva när chanserna ges. På söndag åker vi mot Huskvarna för ett bortamöte mot Husqvarna FF där vi har chans till revansch. Avspark 28 maj klockan 13:00, Zinkensdamm 1.

BK Kenty – Förslut senast mot Hertzöga letar Kenty fortfarande efter säsongens första 3 poängare, och den chansen finns mot sjätte placerade Boo FF. Avspark 28 maj klockan 13:00, Boovallen 1.

Är du i närheten? Kom och visa ditt stöd på plats! Hoppas att vi ses!