Fanny Måsabacka ny tränare F17

Under måndagens träning presenterades Fanny Måsabacka för spelarna som ny tränare i akademin. Fanny kommer ha ett huvudansvar för F17-laget och finnas med i ledarstaben runt hela akademin.

– Fanny är en ung lovande tränare som gjort ett oerhört bra jobb både i LiU AIF samt inom ÖFF:s verksamhet. Vi är väldigt glada att hon valt att hennes resa ska fortsätta här i Linköping FC. Detta är en av de pusselbitar vi letat efter för att komplettera ett redan starkt team och för att kunna skapa en ännu bättre utbildningsmiljö för våra unga spelare, säger Tobias Stucki akademiansvarig.

Fanny har de senaste åren varit ansvarig för LiU AIF:s div.3-lag, ett distriktslag med tjejer födda -08, och har varit ett intressant namn för flertalet klubbar.

– Jag är väldigt glad och tacksam över möjligheten att jobba i LFC nästa säsong. Jag vill arbeta för att utveckla och utbilda tjejer så mycket som möjligt, säger Fanny efter sin första träning på plats.

Redan nu i november ser vi fram emot att matcherna ska börja för akademin när vi spelar turneringen Mälarcupen.

Varmt välkommen till LFC!