Together we stand, together we support

BK-Häcken

BK Häcken

BK Häcken är en fotbollsklubb baserad i Göteborg, Sverige. Klubben grundades 1940 och har etablerat sig som en betydande aktör inom svensk fotboll. Häcken har spelat i Allsvenskan, den högsta divisionen i svensk fotboll, sedan 2009.

Under de senaste åren har BK Häcken varit framgångsrika och slutat på övre delen av tabellen. Klubben har också deltagit i europeiska cuper, inklusive UEFA Europa League.

BK Häcken har sitt hemmaplan på Bravida Arena, där supportrarna samlas för att stötta laget. Häcken har en trogen supporterbas och deras matcher präglas ofta av en härlig atmosfär.
Klubben är känd för sin framgångsrika ungdomsverksamhet och har bidragit till utvecklingen av unga talanger inom svensk fotboll. Många spelare har startat sin karriär i Häckens ungdomslag och gått vidare till att spela för stora klubbar både i Sverige och utomlands.

Sammanfattningsvis är BK Häcken en välkänd fotbollsklubb med en stark närvaro i Allsvenskan. Klubben är känd för sin lojala supporterbas, framgångsrika ungdomsverksamhet och sina prestationer både nationellt och internationellt.

Sök på Linköping FC