Together we stand, together we support

FC Rosengård

FC Rosengård

FC Rosengård är en framstående fotbollsklubb baserad i Malmö, Sverige. Klubben grundades 1917 och spelar i Damallsvenskan, den högsta divisionen för damfotboll i Sverige.


FC Rosengård har etablerat sig som en av de mest framgångsrika damfotbollsklubbarna i Sverige. Klubben har vunnit Damallsvenskan flera gånger och har även tagit hem Svenska Cupen vid flera tillfällen.


Laget spelar sina hemmamatcher på Malmö IP och har en hängiven supporterbas som skapar en inspirerande stämning på matcherna. FC Rosengård har också deltagit i internationella cuper som UEFA Women’s Champions League.


Klubben är känd för sin professionalism och engagemang inom damfotbollen. FC Rosengård satsar på talangutveckling och har en stark ungdomsverksamhet där unga spelare kan utvecklas och nå sin fulla potential.


Sammanfattningsvis är FC Rosengård en framstående damfotbollsklubb med många framgångar och en stark närvaro både nationellt och internationellt. Klubben har en entusiastisk supporterbas och är engagerad i att utveckla unga talanger och bidra till den vidare tillväxten av damfotbollen.

Sök på Linköping FC