Together we stand, together we support

Hammarby

Hammarby IF

Hammarby IF är en framstående fotbollsklubb baserad i Stockholm, Sverige. Klubben grundades 1915 och har en stark supporterbas samt en passionerad följarskara. Hammarby har etablerat sig som en av de mest populära klubbarna i Sverige med sina engagerade fans.

Under åren har Hammarby IF spelat i olika divisioner men har sedan 2015 återigen spelat i Allsvenskan, den högsta divisionen i svensk fotboll. Klubben har också nått framgångar i svenska cupen med flera finalframträdanden.

Söderstadion har traditionellt varit klubbens hemmaplan, men sedan 2013 spelar man på Tele2 Arena i Stockholm. I samband med matcherna skapas en elektrisk atmosfär, där supportrarna, kända som ”Bajenfans”, ger sitt stöd.

Hammarby IF är känd för sin starka supporter- och klubbkultur. Klubben har också utvecklat en framstående ungdomsverksamhet och har bidragit till att fostra flera talanger inom svensk fotboll.

Sammanfattningsvis är Hammarby IF en populär fotbollsklubb i Stockholm med en dedikerad supporterbas. Klubben har en lång historia och har bidragit till svensk fotbolls framgång genom sina framstående spelare och sin starka klubbkultur.

Sök på Linköping FC