Together we stand, together we support

Kristianstads DFF

Kristianstads DFF

Kristianstads DFF är en fotbollsklubb baserad i Kristianstad, Sverige. Klubben grundades 1989 och spelar i Damallsvenskan, den högsta divisionen för damfotboll i Sverige.


Kristianstads DFF har etablerat sig som en framstående klubb inom damfotbollen och har haft framgång både nationellt och internationellt. Klubben har som mål att utveckla och främja damfotbollen och genom åren har man växt och blivit en betydande aktör inom sporten.


Laget spelar sina hemmamatcher på Kristianstads Fotbollsarena, där supportrarna samlas för att stötta laget. Klubben har en lojal och entusiastisk supporterbas som följer laget på både hemma- och bortamatcher.


Kristianstads DFF är också engagerade i att främja ungdomsfotbollen och har en stark ungdomsverksamhet där man satsar på att utveckla unga talanger.


Sammanfattningsvis är Kristianstads DFF en framstående fotbollsklubb inom damfotbollen i Sverige. Klubben har haft framgång både på hemmaplan och internationellt och arbetar aktivt med att främja och utveckla damfotbollen samt utbilda unga spelare.

Sök på Linköping FC