Ett Linköping mot Champions League

Med över hälften av matcherna spelade gick vi in i sommaruppehållet som tvåa i tabellen. Vårt mål är att komma topp tre och knipa en av platserna till Champions League. Det ser lovande ut.

Nu behöver vi er hjälp – LFC-supportrar, östgötar och företag. Vi vill:

 1. Tapetsera Linköping med affischer och posters.
  Nedan finns en pdf bifogad som ni gärna får skriva ut och sätta upp. Vi söker också extra partners för att tex kunna marknadsföra oss på stortavlor.
 2. Få in mer resurser för att kunna utvecklas ännu mer och fortsätta vår resa framåt.
  Ju mer resurser vi får in, desto mer kan vi satsa på följande:
 • Komma topp tre i år och ta SM-guld 2023. För att det ska lyckas behöver vi en fortsatt stark trupp och ledarstab, men också en organisation runt om, en akademi och lokal talangutveckling. Damfotbollen är verkligen på frammarsch och det slås publikrekord efter publikrekord. Ökat intresse ökar också tex löner, vilket vi påhejar och tycker är helrätt. Vi vill att man ska kunna leva på sin fotbollslön som elitspelare i Sverige. Men det gör också att en renodlad damfotbollsklubb som LFC är har svårare att hänga med i den utvecklingen när kostnader ökar snabbt.
 • Utveckling av vår kansliverksamhet och organisation. För att kunna växa och utvecklas måste vi stärka upp rent organisatoriskt, samt jobba närmre samhället, lokala föreningar och näringslivet för att säkerställa talangutveckling och nya intäktskällor.
 • Genom vår Fadderverksamhet och projektet Generation M tar vi ett stort ansvar för spelar- och ledarutveckling i Linköping och Östergötland. Detta för att skapa möjligheter, samhörighet och utveckling i vårt område.
 • LFC Akademi har aldrig varit så stor som nu med två lag samt ett nära samarbete med BK Kenty. Tre tjejer som ingår i A-lagets träningstrupp kommer från LFC Akademi.
 • Uppfräschning av vårt varumärke. Vi tycker att det är dags att vi skapar en egen identitet för Linköping FC som verkligen speglar oss.

 

Vi vill att så många som möjligt känner sig delaktiga i vår utveckling – det blir bättre så. Därför kör vi en kampanj där både små och stora bidrag är välkomna.

 

Det här får du av oss!

Alla som bidrar står med på hemsidan (om man vill). Men vi vill också erbjuda något mer.

1000 kr

Alla som har skänkt minst 1000 kr får en specialdesignad halsduk om vi kommer Topp tre.

5000 kr
Alla som skänker minst 5000 kr blir inbjudna till en VIP-kväll med spelare och ledare på plats. Vi kommer också hålla i en föreläsning denna kväll.

 

Swisha valfritt bidrag till: 123 185 21 69

Märk med ditt namn om du önskar stå med på hemsidan och/eller få en halsduk.

Var med på resan framåt – mot Champions League och LFC 2023!

 

Poster med höstens hemmamatcher att skriva ut och sätta upp.

 

Andra sätt att bidra: 

Bli månadsgivare
Bli medlem 


Företag och intresserad av mer?

Vi kan erbjuda det mesta; från matchbiljetter, VIP-loge och marknadsföring tillsammans med oss, till ett ledigt arenanamn. Hör av er till Ingvar på 0706490649 eller info@linkopingfc.com så syr vi ihop det som passar er bäst!

Tack alla ni som bidrar <3

Vi är nu uppe i över 120 000 kr!

Emil Wallström
Agneta Kornebrant
Leif Noaksson
Rolf Karlsson
Patrick Lindholm
Gunilla & Lars-Erik
Peter de Laval
Anders Rahm
Staffan Sjöberg
Stina
Gunnar
Ola
Süreyya
Gunnar
Per-Anders
Johan
Mats
Staffan
Stig
Kjell
Christer
Johan Ladenberg
Camilla
Magnus
Robert
Michael C
Mikael A
Annika S
Helena Johansson
Birgitta Thell
Christofer

…och fler därtill som av olika anledningar inte vill stå med på listan 🙂