Lediga uppdrag

Här nedan presenteras lediga tjänster och uppdrag. Vi har alltid behov av fler funktionärer som kan hjälpa till både innan och under matcher, men också med diverse uppdrag däremellan. Kanske har du ett intresse eller specifik kunskap som du vill utveckla? Är du intresserad av att göra något kul på fritiden och tror att det här är rätt ställe att hjälpa till på, hör då av dig till info@linkopingfc.com.

Vi söker:

Fysioterapeut

Ideella uppdrag

Grillen

Vi söker två personer som kan ha hand om grillen under match.

Man börjar med att stämma av med kioskansvariga. Sen förbereder man det som behövs. Det som ska göras finns uppskrivet i en rutinbeskrivning. Är du intresserad av att hjälpa till med grillen under Linköping FC:s matcher så kan du anmäla dig på denna länk. Ange att du är intresserad av att hjälpa till med grillen.

Matchfunktionärer

Vi ser gärna att flera ansluter sig till vårt härliga gäng med funktionärer som hjälper till under matcherna på Bilbörsen Arena. Är du intresserad av att hjälpa till kan du anmäla dig på denna länk.

Sociala medier

Pluggar du kommunikation och marknadsföring? Är du sugen på att få jobba med sociala medier och samtidigt få en erfarenhet att addera på ditt CV? Fotbollsintresserad? Till hösten söker vi en person som ideellt kan uppdatera våra sociala medie-konton innan, under och direkt efter våra hemmamatcher. Du behöver ha lite erfarenhet av foto och grafisk formgivning. Gärna kunskap i designverktyget Canva. Är du intresserad kan du kontakta Anna Björk på: anna.bjork@linkopingfc.com