Lediga uppdrag

Här nedan presenteras lediga tjänster och uppdrag. Vi har alltid behov av fler volontärer som kan hjälpa till både innan och under matcher, men också med diverse grejer däremellan. Kanske har du ett intresse eller specifik kunskap som du vill utveckla? Är du intresserad av att göra något kul på fritiden och tror att det här är rätt ställe att hjälpa till på, hör då av dig till andreas.green@linkopingfc.com.

 

Just nu letar vi lite extra efter följande profiler:

Medieansvariga till matcherna
Kanske går du media – och kommunikation och vill lära dig mer om hur medievärlden funkar? Eller tycker du bara det är kul att komma bakom kulisserna? Som medieansvarig har du ett övergripande ansvar för media inför, under och efter hemmamatcher och kommer bland annat koordinera intervjuer med både hemma- och bortaspelare. 

Publikvärdar 

Skapa en bra upplevelse för publiken. 

Säljare souvenirer
Säsongen 2022 kommer vi ta in fler och snyggare souvenirer och grejer till både barn och vuxna. Vi behöver någon som kan hjälpa till att sälja dem! 

Speakers
Här måste man ha koll på läget och vara med när det händer – för det är ditt ansvar att hålla publiken uppdaterad på vad som händer där ute på plan. 

Sjukvårdare för publik
Förhoppningsvis behövs du inte, men om olycka är framme är det viktigt att du är där. 

Tekniker
Vi behöver dig som bara får allt tekniskt att funka – allt ifrån att få musik på planen till att producenterna får tillgång till rätt teknik på arenan för att kunna sända.