LFC Night

LFC Night är ett koncept som kommer att bli allt viktigare i framtiden. Linköping FC:s ambition är att vara regionens drivande kraft på damsidan och genom detta ta sitt ansvar för den fortlöpande utbildningen av spelare i närområdet. Detta är något som har införlivats under åren genom det fadderprojekt som har genomförts tillsammans med Linköpings kommun och Östergötlands Fotbollsförbund. Med Östergötland som upptagningsområde ser LFC ett ökat engagemang i regionen som nödvändig för föreningens framtid.

LFC Night är en viktig aktivitet i Linköping FCs fadderprojekt. Projekten har resultaterat i fler tjejlag och ökat antal spelare i Linköping med hela 32,5% sedan starten 2014.

Tack Linköpings kommun, Bilbörsen, IMI, Dukaten, ÖFF, ICA Maxi Linköping, Stångåstaden, BoTrygg, Lindsténs, Unisport och Select som gör detta möjligt!


LFC Night 23 maj!

Nästa tillfälle för LFC Night är den 23 maj! Under LFC Night får deltagarna en fotbollsträning ledd av LFCs spelare samtidigt som lagens ledare får en inspirerande utbildning av A-lagets Huvudtränare. LFC Night arrangeras en gång på våren och en gång på hösten. I två omgångar tränas totalt över 500 tjejer på Linköping Arena, en underbar syn att bevittna.

Välkommen att anmäla ditt lag idag!

Har du inget lag som kan gå, men vill komma ändå? Vi löser det! Vi kommer även ha grupper för de som anmäler sig själva eller i en mindre grupp. Maila oss på fadderakademin@linkopingfc.com så löser vi det 🙂

Inbjudan: LFCNIGHT_23maj