LFC Night 10 maj

Linköping FC arbetar strategiskt med ett fadder och förebildsprojekt. Projektet har resultaterat i fler tjejlag och ökat antal spelare i Linköping med hela 32,5% sedan starten 2014. En aktivitet inom ramen för akademin är LFC Night och ÄNTLIGEN kan vi köra detta event live igen. Vårens LFC Night äger rum 10 maj.

Program 10 maj

Grupp 1: ca 8-11 år

17.30 Samling Grupp 1

17.45 Träning för spelare, ledd av LFC-spelare

17.45 Utbildning för ledare

18.45 Lagfoto

…….

Grupp 2: ca 12-19 år

19.00 Samling Grupp 2

19.15 Träning för spelare, ledd av LFC-spelare

19.15 Utbildning för ledare

20.15 Lagfoto

Ta med: träningskläder, fotbollsskor, vattenflaska och en boll per spelare.

Anmäl ert lag senast 8 maj till: fadderakademin@linkopingfc.com

Obs! Först till kvarn gäller. Anmäl hela laget gemensamt och ange föreningsnamn, ålder på laget, uppskattat antal och minst en kontaktperson.

 

Mer om LFC Night

Under LFC Night får deltagarna en fotbollsträning ledd av Linköpings FC A-lagsspelare samtidigt som lagens ledare får en inspirerande utbildning av A-lagets Huvudtränare. LFC Night arrangeras en gång på våren och en gång på hösten. I två omgångar tränas ca 750 tjejer på Linköping Arena av alla LFC spelarna, en underbar syn att bevittna.

LFC Night är ett koncept som kommer att bli allt viktigare i framtiden. Linköping FC:s ambition är att vara regionens drivande kraft på damsidan och genom detta ta sitt ansvar för den fortlöpande utbildningen av spelare i närområdet. Detta är något som har införlivats under åren genom det fadderprojekt som har genomförts tillsammans med Linköpings kommun och Östergötlands Fotbollsförbund.

Med Östergötland som upptagningsområde ser LFC ett ökat engagemang i regionen som nödvändig för föreningens framtid.

Tidigare presentationer & upplägg

Ledarpresentation LFC Night våren 2019

Träningspass LFC Night hösten 2019

Ledarpresentation våren 2018

Ledarpresentation hösten 2018