LFC PARTNERJAKTEN – målet om miljonen

Vi gillar mål. Att göra mål och att nå dem. Nu siktar vi på att samla in en miljon kronor.

Våra partners kan känna sig stolta över att möjliggöra en framgångsrik elit-, fadder- och ungdomsverksamhet. Ni bidrar bland annat till att unga tjejer i Linköping har bra förebilder att se upp till som gör att de kan drömma om en framtida fotbollskarriär. Men Covid-19 har gjort det tufft ekonomisk för oss. Vi behöver ännu fler som tror på och vill vara en del av Linköping FC, den fotboll vi spelar och det arbete vi utför.

Som samarbetspartner är det viktigt att ni känner att ni får något tillbaka. Förutom att vara en möjliggörare till föreningens arbete och bidra till något som känns bra i magen har vi ett par nya erbjudanden specifikt framtagna för den här kampanjen:

 

  • Partners som går in med minst 25 000 kr får delta på en digital föreläsning som kommer hållas vid ett och samma tillfälle för alla partners. Chefstränare Andrée Jeglertz kommer prata om ”Olika individer, ett mål. Motiverande ledarskap som sammansvetsar gruppen”.

 

  • För 25 000 kronor får ni, tillsammans med fem andra partners, utrymme på en av våra läktarbanderoller (10×3 meter) på södra kortsidan. Vill ni ha en hel banderoll för er själva? För 75 000 kronor får ni en hel läktarbanderoll med gott om utrymme för det ni vill kommunicera.

 

Vi har också mer traditionella erbjudanden:

 

Stora paket

För 3000 kronor syns ni på hemsidan med en klickbar länk till er hemsida.

För 5000 kronor blir ni sponsorer av en matchboll och får plats på hemsidan.

För 10 000 kronor är ni matchvärd vid en hemmamatch och får plats på hemsidan.

Större paket

För 30 000 kronor blir ni partner specifikt för LFC Akademi – vår ungdomsverksamhet.

 

Önskar ni större än de större paketen? Hör av er så hittar vi något bra.

 

Kontakta mig:

Peter Green
Marknadschef
peter.green@linkopingfc.com
073-516 00 56