Together we stand, together we support

27 maj 2024

Premiär för LFC-loppet

Premiär för LFC-loppet

Den 3 augusti höjs pulsen i Linköpings stadskärna. Då välkomnar Linköping FC alla Linköpingsbor till Stora torget för att heja fram sin favoritspelare och delta i aktiviteter för hela familjen. 

I LFC-loppet deltar man från sidlinjen, peppar och tar del av allt som denna dag bjuder på. Bland annat har man chansen att få träffa sina idoler i LFC, ta autografer och stå under ett godisregn.

– Vi hoppas att torget fylls av Linköpingsbor som vill heja fram oss spelare och samtidigt uppleva en folkfest för hela familjen, säger Frida Elofsson, spelare och projektledare i LFC. 

LFC-loppet går av stapeln 3 augusti på en 200-metersbana runt Stora Torget. Loppet inleds med att några flicklag värmer upp banan tillsammans med LFC-spelare. Lagen springer sedan några kortare heat innan LFC Akademi tar vid. Det avslutas med att A-lagsspelarna ska springa så många varv som möjligt på en tid av 30 minuter.

– Det här är ett nytt sätt att komma närmre linköpingsborna, utanför arenan. Våra spelare måste bli mer synliga. Vi hoppas att detta blir en trevlig dag för hela familjen och såklart att det gör att fler blir nyfikna och intresserade av att stötta oss även på Bilbörsen Arena under våra hemmamatcher, avslutar Erik Nordqvist, klubbdirektör i LFC. 

Vill du som privatperson synas på din favoritspelares tröja eller som företag marknadsföras i samband med denna nya folkfest? Läs mer HÄR.

Aktuellt

15 juni 2024
Inför omgång 11; Linköping FC – KIF Örebro DFF
Nästa match

LFC

KIF Örebro

ÖRE

söndag 16 juni
kl. 15:00

OBOS Damallsvenskan –

Bilbörsen arena

Nästa match

LFC

SIK

söndag 16 juni
kl. 18:00

Division 4 Östra –

Anders Ljungstedts

Nästa match
Malmö FF

MFF

LFC

söndag 23 juni
kl. 15:00

F19 Södra –

Malmö Stadion

Nästa match

LFC

SIF

onsdag 19 juni
kl. 19:00

F17 Södra Svealand –

Bilbörsen Arena

Bli medlem i Linköping FC

Bli medlem i Linköpings Football Club och upplev fotbollsglädjen på nära håll!

Sök på Linköping FC