Together we stand, together we support

5 juli 2024

UEFA Women’s Champions League

UEFA Women’s Champions League

Nu är lottningen klar och återigen kan vi välkomna er till Bilbörsen Arena, Grupp 2 i League Path, 4 och 7 september.

Efter sommaren är det dags igen för UEFA Women’s Champions League! Idag kl. 14:00 hölls lottningen för turneringen, och nu är det klart vilka lag som kommer att mötas i Grupp 2 i League Path. Vi är glada att kunna meddela att Bilbörsen Arena kommer att vara värd för spännande matcher den 4 och 7 september.

Matcherna som kommer att spelas är:

•AC Sparta Praha – Linköping FC
•Paris FC – First Vienna FC

Detta säger Rafa om lottningen

– Väldigt intressant grupp vi har hamnat i, vi kommer att kämpa och ta en match i taget. Jag är säker på att om vi spelar på hemmaplan kommer våra supportrar att ge oss den extra energin vi behöver för att vinna matchen mot Sparta.
Det är en dröm för oss alla att få tävla i Champions League och vi kommer att ge allt i varje möjlighet vi får i denna tävling.

Några ord från Cathinka

– Det ska bli jättekul och bra för oss att få testa oss mot internationellt motstånd i år igen. Vi är nöjda med lottningen och jag tror att vi har en bra chans att gå vidare. Att spela i Champions League är en stor dröm för många och vi ska använda det som motivation för att ge en bra match.

 

UEFA Women’s Champions League är en av de mest prestigefyllda turneringarna inom damfotboll, och vi ser fram emot att se dessa toppklubbar kämpa om avancemanget. Linköping FC, vårt svenska representant, kommer att möta hårt motstånd men med stöd från hemmapubliken hoppas vi på framgång.

Boka in i kalendern NU och kom till Bilbörsen Arena för att heja fram Linköping FC och njuta av högklassig fotboll!

Aktuellt

22 juli 2024
Frida Elofsson lämnar Linköping FC
Nästa match
Hammarby

HAM

LFC

lördag 17 augusti
kl. 15:00

OBOS Damallsvenskan –

Grimsta IP

Bli medlem i Linköping FC

Bli medlem i Linköpings Football Club och upplev fotbollsglädjen på nära håll!

Sök på Linköping FC