Together we stand, together we support

Volontärer

Ideella uppdrag

Att jobba som volontär för Linköpings fotbollsklubb är otroligt roligt och givande. Som volontär får du chansen att vara en del av fotbollssamhället och stötta klubben på olika sätt. Det kan innebära att arbeta på matchdagar och hjälpa till med olika uppgifter som att ta emot och guida besökare, ordna aktiviteter för barn eller bistå i försäljningen av mat och merch. Att vara en del av matchstämningen och se lagen spela live är en unik och energifylld upplevelse. Man blir också en del av en stark gemenskap inom vårt volontärteam där du får möjlighet att lära känna andra engagerade fotbollsälskare.

Just nu söker vi

Matchfunktionärer

Vi ser gärna att flera ansluter sig till vårt härliga gäng med funktionärer som hjälper till under matcherna på Bilbörsen Arena. Är du intresserad av att hjälpa till kan du anmäla dig på denna Anmäl dig här!

Sociala medier

Pluggar du kommunikation och marknadsföring? Är du sugen på att få jobba med sociala medier och samtidigt få en erfarenhet att addera på ditt CV? Fotbollsintresserad? Till hösten söker vi en person som ideellt kan uppdatera våra sociala medie-konton innan, under och direkt efter våra hemmamatcher. Du behöver ha lite erfarenhet av foto och grafisk formgivning. Gärna kunskap i designverktyget Canva. Är du intresserad kan du kontakta Niklas Stålnacke på: niklas.stalnacke@linkopingfc.com

Nästa match
Trelleborgs FF

TFF

LFC

lördag 8 juni
kl. 15:00

OBOS Damallsvenskan –

Vångavallen

Nästa match

LFC

IKW

måndag 27 maj
kl. 19:30

Division 4 Östra –

Bilbörsen Arena

Nästa match

LFC

MIF

söndag 9 juni
kl. 15:00

F19 Södra –

Bilbörsen arena

Nästa match

ÄLV

LFC

söndag 2 juni
kl. 13:00

F17 Södra Svealand –

Älvsjö IP

Bli medlem i Linköping FC

Bli medlem i Linköpings Football Club och upplev fotbollsglädjen på nära håll!

Sök på Linköping FC