Together we stand, together we support

KIF Örebro

KIF Örebro

KIF Örebro är en fotbollsklubb baserad i Örebro, Sverige. Klubben grundades 1978 och spelar för närvarande i Damallsvenskan, den högsta divisionen för damfotboll i Sverige.


KIF Örebro har etablerat sig som en respekterad klubb inom damfotbollen och har varit en bestående närvaro i Damallsvenskan under många år. Klubben har spelat ett aktivt och konkurrenskraftigt spel och har också nått framgång i Svenska Cupen.


Laget spelar sina hemmamatcher på Behrn Arena, där supportrarna samlas för att ge sitt stöd åt klubben. KIF Örebro har en engagerad supporterbas som skapar en inspirerande atmosfär under matcherna.


Klubben är också engagerad i ungdomsutveckling och har fokus på att ge unga spelare möjligheter att utvecklas och nå sin fulla potential inom fotbollen.


Sammanfattningsvis är KIF Örebro en väletablerad klubb inom damfotbollen i Sverige. Klubben spelar i Damallsvenskan och har en dedikerad supporterbas. Dessutom har KIF Örebro en stark vilja att utveckla unga talanger för att främja damfotbollen på lång sikt.

Sök på Linköping FC