Together we stand, together we support

Supporter

”Med Lejonflocken på läktaren känner vi stödet och stoltheten, som ger oss den där extra och ibland avgörande energin. Vi hoppas att de blir fler för varje år och samtidigt behåller sin trygga värme och integritet att vara sig själva.”

Bli medlem

Att vara medlem i LFC innebär att du blir klubbkamrat med bl.a. Cornelia Kapocs, Ella Lundin och Cathinka Friis Tandberg. Samtidigt bidrar du till LFC:s projekt för unga östgötars fotbollsdrömmar och utveckling. Dessutom får du bland annat:

Förmåner från våra partners
En fribiljett till valfri hemmamatch i OBOS Damallsvenskan
Nyheter om föreningen före alla andra

Säsongskort

Du visar ditt supporterskap varje gång du går på match och med ett säsongskort i mobilen har du tillgång till alla våra hemmamatcher i Svenska Cupen och OBOS Damallsvenskan. På ståplats på Sektion P betalar du ett lägre pris för säsongskortet och därifrån stöttar du LFC ihop med Lejonflocken. Föredrar du att sitta kan du välja aktiv sittplats på Sektion A, där du tillsammans med ståplats blir en del av läktarstödet. 

Månadssupporter

Ditt stöd som månadssupporter för LFC innebär att du ytterligare bidrar till att vi kan stärka vår elitverksamhet, fortsätta utveckla vår LFC Akademi och utveckla nya världsspelare inom fotbollen. Du väljer själv vilket belopp du vill skänka varje månad. Tack för din support och ditt engagemang – det betyder mycket för oss! 

Seniorerna

Du som har tid och lust att hjälpa till att supporta klubben och spelarna är välkommen att bli en del av LFC Seniorerna.
Uppdragen kan handla om att byta skyltar på arenan, hjälpa nya spelare att komma på plats i sina bostäder eller dela ut flyers på stan.

Kontakta Janne Fredriksson:
0709-28 44 50
Nästa match
IFK Norrköping

NOR

LFC

lördag 25 maj
kl. 15:00

OBOS Damallsvenskan –

PlatinumCars arena

Nästa match

LFC

IKW

måndag 27 maj
kl. 19:30

Division 4 Östra –

Bilbörsen Arena

Nästa match

LFC

MIF

söndag 9 juni
kl. 15:00

F19 Södra –

Bilbörsen arena

Nästa match
IFK Norrköping

NOR

LFC

lördag 25 maj
kl. 10:00

F17 Södra Svealand –

Platinumcars Arena

Profilshoppen

Power Hoodie – Emblem – färg

599 kr

LFC Keps 6 paneler

249 kr

LFC muggen

149 kr

Paraply som tål storm

349 kr

Sök på Linköping FC