Together we stand, together we support

Linköping FC

Linköping FC är en fotbollsklubb baserad i Linköping, Sverige. Klubben grundades 2003 och har snabbt etablerat sig som en av de mest framgångsrika klubbarna inom damfotbollen i Sverige.


Linköping FC har vunnit Damallsvenskan, den högsta divisionen för damfotboll i Sverige, vid flera tillfällen och har också tagit hem Svenska Cupen. Klubben har även nått framgång i internationella cuper och har deltagit i UEFA Women’s Champions League.


Laget spelar sina hemmamatcher på Linköping Arena, där supportrarna samlas för att stötta laget. Klubben har en dedikerad supporterbas som skapar en härlig atmosfär under matcherna.


Linköping FC är också känd för sin satsning på ungdomsverksamheten och sin strävan efter att utveckla unga talanger. Klubben lägger stor vikt vid att ge möjligheter till utbildning och träning för unga spelare.

Sammanfattningsvis är Linköping FC en framgångsrik damfotbollsklubb som har presterat på högsta nivå både nationellt och internationellt. Klubben har en stark supporterbas och är engagerad i att utveckla unga spelare och främja damfotbollen.

Sök på Linköping FC